Facebook Pixel
25 jaar ervaring
Wetenschappelijk gedreven
Geen overbodige toevoegingen

Anna @minibelle is zwanger!

Anna @minibelle is zwanger!

Na heel wat gesprekken met deskundigen over EFSA (European Food Safety Authority) aanbevelingen werd het rond Augustus 2019 tijd om met moeders te gaan praten over zwangerschap, borstvoeding, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen voor de ontwikkeling van NewDay® Mama Complete. 

Anna als een van de ervaringsdeskundigen

Anna van @Minibelle kwam op ons pad. Toen der tijd moeder van 2 mooie meisjes. Anna heeft ons geholpen tijdens de productontwikkeling en was een van de vele moeders (to be) die graag kleinere capsules zag met omega-3 olie, want die zijn normaal redelijk groot. En als je misselijk bent dan zijn grote capsules wel het laatste waar je zin in hebt.

NewDay® Mama Complete lag klaar om verstuurd te worden

Na een paar maanden, Januari 2020 toen NewDay® Mama Complete “af” was en bij ons lag stuurde ik een berichtje naar Anna om Mama Complete op te sturen. Anna vertelde ze dat ze een miskraam gehad had met 15 weken. Hoogstwaarschijnlijk om de volgende redenen: Genetische mutatie in de stollings gen Factor II en mogelijk tekort vitamine D (de waardes waren niet extreem laag maar iets lager dan gewenst). Het blijft ons verrassen dat weinig moeders (to be) weten dat vitamine D heel erg belangrijk is voor de baby in ontwikkeling. Vitamine D zorgt onder andere dat de calcium goed wordt opgenomen om de botten en tanden te ontwikkelen. Dit wordt dan ook door instanties zoals EFSA aangeraden om extra te slikken tijdens de zwangerschap.

Een positieve twist!

Anna nam contact op en vertelde dat ze weer probeerde zwanger te raken. Om deze fase te ondersteunen hebben we onze kennis met Anna gedeeld. Anna volgde het doktersadvies op, zorgde goed voor zichzelf,  waaronder een dagelijkse inname van 450 mg omega-3, foliumzuur en vitamine D3 en bleef positief in de situatie te staan. Anna is nu 15 weken zwanger!


Wil jij de zwangerschap van Anna volgen, bekijk dan al haar prachtige verhalen op minibelle.nl en https://www.instagram.com/minibelle.nl/