Facebook Pixel

VOEDING VOOR NIEUWE MOEDERS


Zorg voor jezelf en jouw baby met gerichte voedingstoffen


Het is belangrijk om in de periode na de bevalling gezond te eten en voldoende te bewegen.


Wist je dat tijdens het geven van borstvoeding de behoefte aan sommige voedingsstoffen verdubbeld is, terwijl je energie inname (caloriën) slechts een een fractie omhoog gaat.


Jouw voedingsstof inname als moeder heeft consequenties op de gezondheid van je kind. Vrouwen eten vaak tijdens de zwangerschap gezond, maar vaak stoppen deze gewoonten na de bevalling.Krijg jij alles wat je nodig hebt?

Het komt veel voor dat vrouwen van alle leeftijden niet voldoen aan de aanbevelingen van omega-3, vitamine D3 en foliumzuur.


Volgens de Europese richtlijnen heeft de moeder die borstvoeding geeft 200 mg extra DHA nodig, bovenop de dagelijks aangeraden hoeveelheid van 250 mg omega-3.


Dit komt neer op een dagelijkse dosering van 450 mg omega-3. Ook is tijdens deze fase extra vitamine D3 aanbevolen, wat onder andere bijdraagt aan de opname van calcium en het juist functioneren van het immuunsysteem.


Tijdens de borstvoeding is het volgens het Voedingscentrum nog steeds belangrijk om extra foliumzuur in te nemen.Mama Complete omega-3 vitamin D3 supplement capsules

Mama Complete omega-3 + foliumzuur + vitamine D3


✔ Voor tijdens de borstvoeding
✔ Het énige supplement met 450 mg omega-3
✔ Plantaardig algen omega-3
✔ Voldoet aan jouw extra aanbeveling aan voedingstoffen
✔ In blisters om de beste kwaliteit te garanderen

Bekijk Mama CompleteBij NewDay geven we om de gezondheid van zowel moeder als kind en daarom hebben we Mama Complete ontwikkeld – een slimme combinatie van belangrijke plantaardige omega-3 vetzuren én foliumzuur, vitamine D3 en gember. Speciaal ontwikkeld door een expert team, voor jou als moeder (to be)! Een wel doordacht supplement in makkelijk slikbare capsules.Our Products