Facebook Pixel

PREBIOTISCHE VOEDING


Zorg voor essentiële prebiotica voor de groei van kinderen






Als je baby geboren is, ontvangd hij of zij antistoffen van jouw als moeder. Tot ongeveer 5 jaar is jouw kindje nog kwetsbaar omdat veel in het lichaam nog onderontwikkeld is.


De juiste voeding en genoeg slaap zijn van essentieel belang voor het immuunsysteem. Als borstvoeding niet meer mogelijk is, dan kan HMO prebiotica een waardevolle toevoeging zijn.



Wat zijn HMO's?

HMO's (Human Milk Oligosaccarides) zijn de niet verteerbare koolhydraten (suikers) die uitsluitend in moedermelk voorkomen en na lactose en vetten het op twee na grootste aandeel vertegenwoordigen.

Er zijn ongeveer 200 soorten HMO's, die allemaal qua samenstelling verschillen. De meest voorkomende HMO is 2'-fucosyllactose (2'-FL), dat in ongeveer een concentratie van 3g per litre in moedermelk zit.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze functionele suikers, met name 2'-fucosyllactose, gezondheidsvoordelen hebben voor zuigelingen. Hoewel moedermelk de beste voeding is voor zuigelingen, kunnen sommige moeders geen borstvoeding geven. Als alternatief kunnen ze flesvoeding gebruiken of aanvullen met moedermelkoligosacchariden zoals 2'-FL.



HMO Prebiotica sachets

NewDay HMO prebiotica


✔ Goed voor moeder en kind
✔ Prebiotica stimuleren de groei van "nuttige"bacteriën
✔ Makkelijk te mixen door eten en drinken
✔ Vegetarisch
✔ Individueel verpakt om een optimale dosis en kwaliteit te garanderen

BEKIJK HMO PREBIOTICA



Wat is 'prebiotica'? Waarom is het zo belangrijk?

Prebiotica stimuleren de groei van "nuttige" bacteriën in de darmen, wat belangrijk is voor jouw immuunsysteem. Het dieet van jouw kind helpt bij het ontwikkelen van een gezond darmstelsel en kinderen die prebiotica innemen door middel van gezonde voeding hebben vooral veel goede bacteriën in de darmen.

NewDay® HMO Prebiotica is met zorg ontwikkeld om jouw kindje de eerste jaren van het leven te ondersteunen - ontwikkeld vanuit de natuur.



Our Products