Facebook Pixel

SPORT EN VOEDING


Haal alles uit de voordelen van beweging met de juiste voeding


Als sporter besteed je ongetwijfeld de nodige aandacht aan je voeding om voldoende energie te hebben, je hart te ondersteunen en je hersenen (concentratie) op pijl te houden en het ondersteunen van je spieren.


Hoewel het belangrijk is omega-3 via voeding aan het dieet toe te voegen, is het niet altijd mogelijk om aan de voedingsbehoeften te voldoen. Als dit het geval is, kan een supplement waardevolle toevoeging zijn.Hoe omega-3 kan helpen bij het herstel

Bij het sporten kan de vorming van vrije radicalen en ontstekingsreacties in het spierweefsel toenemen. Omega-3 vetzuren worden in het lichaam omgevormd tot hormoonachtige stoffen (prostagladines) met een ontstekingsremmend effect en kan hierdoor de gezondheid positief beïnvloeden en prestaties verbeteren.


Vitamin-D en omega-3: teamwork in action

Ongeveer 1 miljard mensen hebben lage vitamine D-waarden waaronder ook vele sporters.

Vitamine D is essentieel voor botaanmaak en ook voor het onderhouden van spierkracht. Omdat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is, wordt het het beste opgenomen in het lichaam met een vetzuur, zoals omega-3.365FIT omega-3 vitamine D3

365FIT omega-3 + vitamine D3


✔ Goed voor je hart, hersenen en gezichtsvermogen
✔ Goed voor je spieren en immuunsysteem
✔ Natuurlijke 60% geconcentreerde omega-3 olie
✔ Jouw dagelijkse behoefte aan omega-3 en vitamine D3
✔ Individueel verpakt om de beste kwaliteit te garanderen

BEKIJK 365FITNewDay® 365Fit brengt omega-3 vetzuren samen met vitamine D3 van de hoogste kwaliteit in een slimme combinatie waar ze samenwerken om je hersenen, hart en ogen te ondersteunen, als zowel je spieren en immuunsysteem.


More information: omega-3 - krijg jij wat je nodig hebt?Een aanvulling voor elke levensfase