Facebook Pixel

VOEDING VOOR BABIES EN KINDEREN


Krijgt jouw kind wat het nodig heeft?


Huidig onderzoek heeft aangetoond dat de eerste 1000 dagen van het leven (van conceptie tot twee jaar leven) cruciaal zijn voor de preventie van ziekten op latere leeftijd. Een juiste voedingstof inname in deze kritieke fase is belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van jouw kind.Omega-3 voor babies & kinderen

"DHA" is een omega-3 variante en is een fundamentele voedingsstof voor de groei en ontwikkeling van kinderen en zit ook in moedermelk.Laten we een kijkje nemen in de voeding tijdslijn van jouw kindje:Your baby's eerste maanden

Jouw baby krijgt uitsluitend moedermelk. Moedermelk is de gouden standaard voor kindervoeding, zoals erkend door World Health Organization; het bevat alles wat je baby nodig heeft, inclusief DHA, wat afhankelijk is van de inname van de moeder.


Your baby vanaf 6 maanden

De vaste voedselfase: geleidelijk kun je beginnen met het introduceren van verschillende ingrediënten. Terwijl de inname van moedermelk afneemt, wordt de baby volledig afhankelijk van de omega-3-inhoud van zijn of haar dieet. An omega-3 DHA supplement kan een goede aanvulling zijn.


Waarom is omega-3 belangrijk?

Omega-3s hebben een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van kinderen, zoals:


  • de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel, met verbeteringen in de cognitieve functie;
  • visuele ontwikkeling; aangeraden tot minimaal 1 jaar;
  • cardiovasculaire gezondheid en verbetering van de bloeddruk;
  • het immuunsysteem, het beschermt het kind tegen allergieën in de vroege kinderjaren.


Babies & Kids omega-3 vitamin D3 supplement capsules

Babies & Kids omega-3 + vitamine D3


✔ De juiste dagelijkse aanbeveling van omega-3 en vitamine D3
✔ Plantaardig omega-3
✔ In handige twist-off capsule met een frisse sinaasappelsmaak
✔ Omega-3 en vitamine D3
✔ Bouwstenen voor de hersenen en het netvlies
✔ Plantaardig
✔ Twist-offs capsules met natuurlijke sinaasappelsmaak

BEKIJK BABIES & KIDSWat maat NewDay® Babies & Kids speciaal?

NewDay® Babies & Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 maanden en combineert plantaardige omega-3 met vitamine D3 en een frisse natuurlijke sinaasappelsmaak om de kinderen te ondersteunen daar waar vaak tekorten voorkomen.


Waarom algen DHA?

Algen zijn de enigste bekende plantaardige variante van DHA. Mama Complete and Babies & Kids zijn specifiek ontwikkeld met algen DHA.


En vitamine D?

Baby's, peuters en zelfs oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig omdat de opbouw van botten en tanden veel sneller verloopt in de eerste levensjaren. Voldoende vitamine D is nodig voor botgroei en ontwikkeling van tanden.

De Gezondheidsraad beveelt aan om naast het normale dieet het hele jaar door dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen, voor de volgende kinderen :


  • Alle kinderen van 0-4 jaar
  • Kinderen vanaf 4 jaar die niet genoeg buiten komen
  • Kinderen vanaf 4 jaar die een donkere huid hebben


Waarom is het belangrijk vitamine D in te nemen met omega-3

Vitamine D is een vetoplosbare vitamin, wat betekend dat het beter wordt opgenomen als er vet of olie aanwezig is zoals omega-3. Veel studies hebben een synergetisch (samenwerkend) effect aangetoond van omega-3 en vitamine D, met positieve resultaten op cognitie en gedrag.Een aanvulling voor elke levensfase