Facebook Pixel

VOEDING VOOR BABY'S EN KINDEREN

De eerste jaren tellen het hardst 
"Huidig onderzoek heeft aangetoond dat de eerste 1000 dagen van het leven (van conceptie tot twee jaar) cruciaal zijn voor de preventie van ziekten op latere leeftijd. De juiste inname van voedingsstoffen zijn in deze kritieke fase erg belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van het kind."

Omega-3 voor baby's & kinderen

DHA is een Omega-3 variant die voornamelijk zit in moedermelk. Het is een onmisbare bouwsteen voor de groei en ontwikkeling van kinderen.De juiste voeding is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Maar wanneer begin je?


Eerste maanden 

Jouw baby krijgt uitsluitend moedermelk. Moedermelk is de gouden standaard voor kindervoeding, zoals erkend door World Health Organization; het bevat alles wat je baby nodig heeft, inclusief DHA, wat afhankelijk is van de inname van de moeder.


Vanaf 6 maanden

Dit is de vaste voedselfase, waarin de moeder geleidelijk kan beginnen met het introduceren van verschillende ingrediënten. Terwijl de inname van moedermelk afneemt, wordt de baby volledig afhankelijk van de omega-3-inhoud van zijn of haar dieet. Een Omega-3 DHA supplement kan een goede aanvulling zijn.Omega-3 speelt een belangrijke rol. Maar wat maakt het zo belangrijk? 

In de eerste levensjaren zijn kinderen volop in ontwikkeling. Hoe mooi deze periode ook is, deze periode kun je slechts één keer (goed) doen. Hierin ondersteund Omega-3 onder andere met:


  • de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel, met verbeteringen in de cognitieve functie;
  • visuele ontwikkeling; aangeraden tot minimaal 1 jaar;
  • cardiovasculaire gezondheid en verbetering van de bloeddruk;
  • het immuunsysteem, het beschermt het kind tegen allergieën in de vroege kinderjaren.


Babies & Kids omega-3 vitamin D3 supplement capsules

Babies & Kids omega-3 + vitamine D3


✔ De juiste dagelijkse aanbeveling van omega-3 en vitamine D3
✔ Plantaardig omega-3
✔ In handige twist-off capsule met een frisse sinaasappelsmaak
✔ Omega-3 en vitamine D3
✔ Bouwstenen voor de hersenen en het netvlies
✔ Plantaardig
✔ Twist-offs capsules met natuurlijke sinaasappelsmaak

BEKIJK BABIES & KIDSNewDay Babies & Kids uitgelegd 

NewDay® Babies & Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 maanden. NewDay is méér dan omega-3 en combineert supplementen alleen met voedingsstoffen die echt belangrijk voor je zijn. Zo bestaat Babies & Kids behalve uit 100% plantaardige Omega-3, ook uit vitamine D3. De frisse sinaasappelsmaak in twist-off capsule, maakt het voor kinderen simpel om in te nemen. Benieuwd hoe simpel het is? Bekijk het hier!


Algen in plaats van vis

Algen zijn de bekendste plantaardige varianten van het omega-3 vetzuur DHA. Mama Complete and Babies & Kids zijn specifiek ontwikkeld met algen DHA en zijn dus 100% plantaardig.


Vitamine D voor botgroei en tanden

Baby's, peuters en zelfs oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig, omdat de opbouw van botten en tanden veel sneller verloopt in de eerste levensjaren. Voldoende vitamine D is nodig voor botgroei en ontwikkeling van tanden.

De Gezondheidsraad beveelt aan om naast het normale dieet het hele jaar door dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen voor kinderen van 0-4 jaar, kinderen vanaf 4 jaar die niet genoeg buiten komen en kinderen vanaf 4 jaar die een donkere huid hebben. 


Omega-3 en vitamine D: dreamteam

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine. Dit betekent vitamine D beter wordt opgenomen wanneer er vet of olie aanwezig is. Veel studies hebben een synergetisch (samenwerkend) effect aangetoond van Omega-3 en vitamine D, met positieve resultaten op cognitie en gedrag.


Babies&Kids omega-3 DHA vitamine D3 plantaardig algen vegan