Facebook Pixel
25 jaar ervaring
Wetenschappelijk gedreven
Geen overbodige toevoegingen


Jouw lichaam gebruikt omega-3 elke dag

Een gezonde soort energie! Omega-3 is aanwezig in alle celwanden in je lichaam, voornamelijk in je hersenen en ogen. Je lichaam gebruikt het dagelijks, maar het kan het niet in voldoende hoeveelheden produceren

Omega-3 & hart gezondheid

Jouw hart is de motor van je lichaam en heeft nooit pauze het klopt 24 uur per dag; 1140 minutes; 86400 seconds. Een gezond hart is belangrijk voor een energiek en fit leven. De omega-3's EPA en DHA omega-3s ondersteunen een gezond hart door middel van het verminderen van trigliceriden en bloeddruk.Omega-3 & prenatale gezondheidheid

Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor de vroege ontwikkeling van de hersenen en ogen van een baby. Moeders hebben tijdens de zwangerschap en borstvoeding extra omega-3 vetzuren nodig om hun eigen gezondheid en de gezondheid van hun groeiende baby te ondersteunen.

Omega-3 & hersenen

Omega-3 vetzuren, met name DHA, zit in grote hoeveelheden in je hersenen, 90% van de omega-3 vetzuren aanwezig in de hersenen is het vetzuur DHA. Ze bieden structuur en dragen bij aan de algehele functie.

Omega-3 & ogen

Het netvlies van jouw ogen bevat een hoge concentratie omega-3 vetzuren wat helpt bij de visuele ontwikkeling en het scherp te blijven zien.

Na 25 jaar ervaring met omega-3 werd het tijd de kennis te delen via NewDay ; voor elke levensfase

Een aanvulling voor elke levensfase