Facebook Pixel
25 jaar ervaring
Wetenschappelijk gedreven
Geen overbodige toevoegingen
about-newday-supplements-1920a

ABOUT NEWDAY®

Toegewijd aan het verbeteren van
jouw gezondheid door middel van
voeding sinds 1996

NewDay werd opgericht om ervoor te zorgen dat je de essentiele voedingsstoffen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft. We hebben een constante toewijding aan het creëren van innovatieve voedingssupplementen om jouw dieet en levensstijl te ondersteunen.Voedingswetenschap voor het dagelijks leven


Onze wetenschappers hebben tientallen jaren ervaring met het selecteren en mengen van ingrediënten van de hoogste kwaliteit om jou te voorzien van zorgvuldig overwogen voedingsformules die je helpen jouw doelen te bereiken.Door te begrijpen dat elk gezondheidsdoel een andere aanpak vereist, combineren wij de nieuwste voedingswetenschap met specificaties van de hoogste kwaliteit om unieke supplementen te creëren die in harmonie werken met jouw dagelijks leven.
woman-exercise-900Wij zijn omega-3-experts


Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van voedingssupplementen, hebben wij ons toegelegd op Omega-3 en creëren wij zorgvuldig samengestelde, premium producten, waar omega-3 veelal een belangrijke rol speelt. 

Omega-3 is een essentiële voedingsstof die een belangrijke rol speelt bij het dagelijks functioneren van het lichaam en die onder andere de gezondheid van, hart, hersenen, ogen en immuunsysteem bevordert en de gezonde ontwikkeling van baby's en kinderen stimuleert.

We beheersen het volledige productieproces van onze formuleringen, van onderzoek naar en selectie van ingrediënten tot de uiteindelijke productie van capsules, waarbij onze producten aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.
nutritional-science-lab-900
Kwaliteit als standaard


Niet alle omega-3-supplementen worden op dezelfde manier gemaakt. Met een constante toewijding aan kwaliteit in elke fase van het productieproces, nemen we extra stappen waardoor de kwaliteit van NewDay omega-3-supplementen er uitspringt.Naast het naleven van de EU-voedselveiligheidswetten, streven we onze eigen interne normen van uitmuntendheid en integriteit na om jou alleen het beste te bieden.

Bekijk hier hoe we de hoogste kwaliteit garanderen in onze supplementen.
Omega-3-kwaliteit is belangrijk. 

Zie jij het verschil?

Ontdek hoe NewDay® een hoge kwaliteit garandeert.

Wat is omega-3? Hoeveel heb je nodig?

Wordt een omega-3 expert met onze
hulp.

Een supplement voor elke levensfase