Facebook Pixel

OVER NEWDAY®

 

NewDay® is toegewijd aan het verbeteren van jouw gezondheid sinds 1996

 
 
 
 

Waarom NewDay®

Bij NewDay® geloven wij dat een uitgebalanceerd dieet aangevuld met voedingssupplementen een essentieel verschil maakt in alles wat jij doet. Want laten we eerlijk zijn, veel mensen hebben moeite om de aangeraden hoeveelheden binnen te krijgen. En het blijven bouwstenen voor je lichaam, zodat je zeker weet dat je lichaam precies binnenkrijgt wat het nodig heeft.

Waarom juist omega-3 van NewDay®

NewDay® is onderdeel van Alliance Nutrition Group. De producten zijn rechtstreeks afkomstig uit eigen productie, waardoor onze kwaliteit 100% gecertificeerd, duurzaam en betrouwbaar is. Het is dan ook vanzelfsprekend dat alle NewDay® producten voldoen aan de laatste internationale richtlijnen en aanbevelingen.
Omega-3 in combinatie andere vitaminen

Omega-3 zorgt voor een betere opname van vet oplosbare vitaminen (A,D,E en K) en vet oplosbare bioactieve stoffen, zoals bijvoorbeeld bepaalde stoffen uit gember. Daarnaast is meerdere-in-één oplossing aantrekkelijker voor de portomonnee en het gebruiksgemak.

Het team

Het team achter NewDay® is al meer dan 25 jaar actief op internationaal niveau binnen de voedingsingrediënten sector met expertise in omega-3. We weten echt heel veel en zijn altijd bezig met het optimaliseren! Juist vanuit die achtergrond vinden wij het belangrijk om onze kennis te delen. Met zorg samengestelde producten waar wij met trots achter staan. Alle producten van NewDay® passen in een bewust en gezond leven. NewDay® is gemaakt door en voor wie het beste uit elke NewDay wil halen.