Facebook Pixel

OVER NEWDAY®

 

Toegewijd aan het verbeteren van jouw gezondheid door middel van voeding sinds 1996 
 
 
 
 


NewDay werd opgericht om ervoor te zorgen dat je de essentiele voedingsstoffen binnenkrijgt die het lichaam nodig heeft. We hebben een constante toewijding aan het creëren van innovatieve voedingssupplementen om jouw dieet en levensstijl te ondersteunen.Voedingswetenschap voor het dagelijks leven


Onze wetenschappers hebben tientallen jaren ervaring met het selecteren en mengen van ingrediënten van de hoogste kwaliteit om jou te voorzien van zorgvuldig overwogen voedingsformules die je helpen jouw doelen te bereiken.

Door te begrijpen dat elk gezondheidsdoel een andere aanpak vereist, combineren wij de nieuwste voedingswetenschap met specificaties van de hoogste kwaliteit om unieke supplementen te creëren die in harmonie werken met jouw dagelijks leven.


Woman in exercise gear smiling

Wij zijn omega-3-experts


Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van voedingssupplementen, hebben wij ons toegelgd op Omega-3 en creëren wij zorgvuldig samengestelde, premium producten, waar omega-3 veelal een belangrijke rol speelt.

Omega-3 is een essentiële voedingsstof die een belangrijke rol speelt bij het dagelijks functioneren van het lichaam en die onder andere de gezondheid van hart, hersenen, ogen en immuunsysteem bevordert en de gezonde ontwikkeling van baby's en kinderen stimuleert.

We beheersen het volledige productieproces van onze formuleringen, van onderzoek naar en selectie van ingrediënten tot de uiteindelijke productie van capsules, waarbij onze producten aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.


Nutritional scientist in a laboratory

Kwaliteit als standaard


Niet alle omega-3-supplementen worden op dezelfde manier gemaakt. Met een constante toewijding aan kwaliteit in elke fase van het productieproces, nemen we extra stappen waardoor de kwaliteit van NewDay omega-3-supplementen er uitspringt.

Naast het naleven van de EU-voedselveiligheidswetten, streven we onze eigen interne normen van uitmuntendheid en integriteit na om jou alleen het beste te bieden.

Bekijk hier hoe we de hoogste kwaliteit garanderen in onze supplementen.
 


Een supplement voor elke levensfase